TIGIT B.V.

TIGIT B.V. is een IT-consultancy gelegen aan De la Reijstraat 9 in Arnhem.

Meer informatie over TIGIT B.V. in Arnhem

TiGiT is een IT-regieorganisatie die verantwoordelijkheid neemt voor de gehele IT-keten, van infrastructuur tot applicatie. Ze bieden managed service partner diensten aan verschillende klanten in verschillende sectoren, zoals de zorg, overheid, horeca, zakelijke dienstverlening, automotive en retail. TiGiT zorgt voor afstemming en naleving van afspraken, en zorgt ervoor dat de bedrijfsdoelstellingen van de klanten worden gehaald. Ze hebben uitstekende kennis van IBM Power i-servers en kunnen alle IBM iOS-werkzaamheden outsourcen. Klanten zijn tevreden over de support en services van TiGiT en vinden betrouwbaarheid, ervaring, en flexibiliteit belangrijk. TiGiT biedt ook chat-mogelijkheden op hun website en social media, en is een erkend leerbedrijf waar vakmensen worden opgeleid. Ze nodigen geïnteresseerden uit om een afspraak te maken om te bespreken hoe ze samen bedrijfsdoelstellingen kunnen behalen.

Wil je weten wat TIGIT B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van TIGIT B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij TIGIT B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je TIGIT B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar TIGIT B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. TIGIT B.V.

Bezoekers bekeken ook