thuis-pc.nl

thuis-pc.nl is een Computerwinkel gelegen aan Bingelradestraat 3 in Arnhem.

Meer informatie over thuis-pc.nl in Arnhem

Bij Thuis-PC.nl kunt u terecht voor verschillende diensten en producten. Zo bieden ze reparaties aan voor uw computer, advies en verkoop van nieuwe computers en accessoires, computerhulp en systeembeheer voor zowel particulieren als MKB. U kunt uw computer langsbrengen voor reparatie of onderhoud in de regio Arnhem/Nijmegen, maar ze bieden ook service aan huis of op de zaak. Daarnaast kunt u geholpen worden op afstand via het programma Teamviewer. De tarieven variëren van gratis vragen stellen via telefoon of mail, tot €0,80 per minuut voor hulp op afstand en €40,- per uur voor reparaties thuis. Thuis-PC.nl heeft positieve reviews op Google, waar klanten tevreden zijn over de goede service, betaalbaarheid en vakmanschap. U kunt contact opnemen via telefoonnummer, contactformulier of e-mail.

Wil je weten wat thuis-pc.nl verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van thuis-pc.nl of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij thuis-pc.nl? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je thuis-pc.nl het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar thuis-pc.nl reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. thuis-pc.nl

Bezoekers bekeken ook