The Tosti Club Arnhem

The Tosti Club Arnhem is een Broodjeswinkel gelegen aan Koningstraat 32 in Arnhem.

Meer informatie over The Tosti Club Arnhem in Arnhem

Bij The Tosti Club kan je de hele dag door genieten van heerlijk eten. Of je nu wilt ontbijten, lunchen of een snelle hap wilt aan het einde van de dag, bij The Tosti Club kan het allemaal. Ze hebben zelfs een variant op pizza, genaamd The Tosti Slice. Naast broodgerechten kan je ook kiezen voor acai smoothiebowls, pancakes, granola/yoghurt of warme dranken met gebak. En als je geen brood wilt, kan je ook genieten van de Red Velvet fudge cake. Wat zo speciaal is aan The Tosti Club is dat er niks in de prullenbak terechtkomt, zelfs de korstjes niet. Deze worden namelijk naar de kinderboerderij gebracht. Kom en word lid van The Tosti Club voor de beste tijd!

Wil je weten wat The Tosti Club Arnhem verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van The Tosti Club Arnhem of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij The Tosti Club Arnhem? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je The Tosti Club Arnhem het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar The Tosti Club Arnhem reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. The Tosti Club Arnhem

Bezoekers bekeken ook