The Legend Barber

The Legend Barber is een Kapper gelegen aan Bergstraat 2A in Arnhem.

Meer informatie over The Legend Barber in Arnhem

Met meer dan 25 jaar ervaring biedt The Legend Barber vakmanschap op het gebied van kapsels. Ze staan bekend om hun goede service en passend advies. Daarnaast werken ze met producten van uitstekende kwaliteit en hebben ze een gespecialiseerde vrouwenkapper in dienst. Je kunt zonder afspraak langskomen, maar het is aan te raden om van tevoren een afspraak te maken als je direct geholpen wilt worden. Voor meer informatie over het aanbod of het juiste product voor jou, kun je contact met hen opnemen. De openingstijden en algemene gegevens zijn te vinden op hun website. Bel hen direct om een afspraak te maken.

Wil je weten wat The Legend Barber verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van The Legend Barber of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij The Legend Barber? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je The Legend Barber het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar The Legend Barber reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. The Legend Barber

Bezoekers bekeken ook