The Hood Barber

The Hood Barber is een Kapper gelegen aan Castorstraat 50 in Arnhem.

Meer informatie over The Hood Barber in Arnhem

Bij The Hood Barber is iedereen welkom, ongeacht geslacht of haartype. Zowel mannen als vrouwen en zelfs kinderen kunnen bij hen terecht voor een stoer kapsel of het stylen en scheren van de baard. Ze hebben twee vestigingen in Arnhem, een in Schuytgraaf en een in het centrum. De openingstijden zijn doordeweeks van 9:30 tot 18:00 uur, op donderdag zelfs tot 21:00 uur, en op zaterdag van 9:30 tot 18:00 uur. Klanten zijn zeer tevreden over de kappers van The Hood Barber en raden het anderen aan voor een frisse look. Voor contact kunnen klanten een bericht sturen via de website of langsgaan bij een van de vestigingen in Arnhem.

Wil je weten wat The Hood Barber verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van The Hood Barber of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij The Hood Barber? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je The Hood Barber het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar The Hood Barber reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. The Hood Barber

Bezoekers bekeken ook