The Gym Society Arnhem

The Gym Society Arnhem is een Sportschool gelegen aan Velperweg 47F in Arnhem.

Meer informatie over The Gym Society Arnhem in Arnhem

The Gym Society is een feel-good boutique gym waar je kunt ontsnappen aan de drukte van de stad en je net zo comfortabel voelt als thuis. Ze bieden sfeervolle boutique studio's, betrokken Lifestyle Coaches, een unieke introductie van 90 dagen, 45 minuten workouts voor alle niveaus, een digitale app en ondersteuning, en all-inclusive lidmaatschappen. Krachttraining staat centraal bij The Gym Society en ze streven ernaar om dit op een ontspannen manier in jouw dagelijks leven te integreren. Als je je afvraagt of The Gym Society bij jou past, kun je een proefsessie inplannen om te ontdekken of het een perfecte match is. Daarnaast kun je je aanmelden voor updates en meer informatie over hun unieke concept.

Wil je weten wat The Gym Society Arnhem verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van The Gym Society Arnhem of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij The Gym Society Arnhem? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je The Gym Society Arnhem het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar The Gym Society Arnhem reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. The Gym Society Arnhem

Bezoekers bekeken ook