Tennisvereniging Elden

Tennisvereniging Elden is een Tennisvereniging gelegen aan Dokter H.J. Jagerstraat 80 in Arnhem.

Meer informatie over Tennisvereniging Elden in Arnhem

De nieuwsbrief van juli 2023 kondigt de zomerchallenge aan. Er wordt verwezen naar het banenoverzicht, waar je meer informatie kunt vinden. Verder staat er ook een agenda met evenementen zoals de najaarscompetitie en de vrijwilligersavond. Er wordt ook aandacht besteed aan de sponsoren en er is een fotoalbum beschikbaar om foto's te bekijken. Daarnaast wordt het weer genoemd. De zomerchallenge wordt aangekondigd, maar er wordt geen verdere informatie gegeven. Tot slot zijn er contactgegevens en is er de mogelijkheid om de clubapp te downloaden. Er wordt verwezen naar het privacybeleid voor meer informatie.

Wil je weten wat Tennisvereniging Elden verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Tennisvereniging Elden of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Tennisvereniging Elden? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Tennisvereniging Elden het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar Tennisvereniging Elden reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Tennisvereniging Elden

Bezoekers bekeken ook