Tennis Vereniging Schaarsbergen

Tennis Vereniging Schaarsbergen is een Tennisvereniging gelegen aan Kemperbergerweg 613 in Arnhem.

Meer informatie over Tennis Vereniging Schaarsbergen in Arnhem

Welkom bij Tennisvereniging Schaarsbergen! Wij zijn een kleine en gezellige tennisclub gelegen in het bos, met de beste gravelbanen van Arnhem. Als je op zoek bent naar een actieve club met een vakantiegevoel, ben je bij ons aan het juiste adres. Neem gerust contact met ons op als je vragen hebt of lid wil worden. Belangrijke informatie en nieuws vind je ook in onze ClubApp. Er staan diverse activiteiten op de planning, zoals het Haloweentoernooi voor senioren op zondag 29 oktober, de Heerlijke Herendag en vakantietennis voor kinderen. Daarnaast bieden we tennisclinics en een zomerlidmaatschap aan en kun je baanhuur regelen via Meet&Play. Ook hebben we een samenwerking met TV De Hoogkamp. Neem contact met ons op via het contactformulier op onze website of bel naar het clubhuis.

Wil je weten wat Tennis Vereniging Schaarsbergen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Tennis Vereniging Schaarsbergen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Tennis Vereniging Schaarsbergen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Tennis Vereniging Schaarsbergen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar Tennis Vereniging Schaarsbergen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Tennis Vereniging Schaarsbergen

Bezoekers bekeken ook