Team Smithfit Bootcamp Arnhem en Velp

Team Smithfit Bootcamp Arnhem en Velp is een Sportclub gelegen aan Amerstraat 65 in Arnhem.

Meer informatie over Team Smithfit Bootcamp Arnhem en Velp in Arnhem

Bij Team Smithfit Bootcamp in Arnhem en Velp kun je gratis deelnemen met een Sportkaart voor studenten en werknemers. Iedereen is welkom, ongeacht je fitnessniveau. Het belangrijkste is dat gezelligheid centraal staat en dat we samen jouw doelen behalen. Onze trainers zijn vakdeskundig en dagen je uit om het beste uit jezelf te halen. We geven lessen op verschillende locaties in Arnhem en Velp, die altijd op fietsafstand zijn. Bij slecht weer hebben we beschutting, dus geen excuses meer! We bieden verschillende soorten bootcamplessen aan, zoals reguliere bootcamp, personal training, boksles, hardlopen, bedrijfsbootcamp en kinderbootcamp. Team Smithfit hecht veel waarde aan plezier en samenwerking, zodat sporten leuk wordt en niet als een verplichting voelt. Doe mee en word fitter, sterker en beter!

Wil je weten wat Team Smithfit Bootcamp Arnhem en Velp verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Team Smithfit Bootcamp Arnhem en Velp of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Team Smithfit Bootcamp Arnhem en Velp? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Team Smithfit Bootcamp Arnhem en Velp het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar Team Smithfit Bootcamp Arnhem en Velp reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Team Smithfit Bootcamp Arnhem en Velp

Bezoekers bekeken ook