Tazzsports

Tazzsports is een Sportschool gelegen aan Raapopseweg 72 in Arnhem.

Meer informatie over Tazzsports in Arnhem

Tazzsports is een sportcentrum waar je terecht kunt voor verschillende trainingen, zoals EMS-training, personal training en bootcamp training. Daarnaast hebben ze ook een café waar je kunt genieten van een kopje koffie of thee, een gezonde smoothie of shake. De klanten van Tazzsports zijn erg tevreden en je kunt nu een gratis proefles aanvragen om zelf de professionele begeleiding en trainingen te ervaren. Vul hiervoor je naam, e-mailadres, telefoonnummer en de gewenste trainingsvorm in op het aanvraagformulier.

Wil je weten wat Tazzsports verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Tazzsports of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Tazzsports? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Tazzsports het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar Tazzsports reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Tazzsports

Bezoekers bekeken ook