Tandartspraktijk Thürkow

Tandartspraktijk Thürkow is een Tandarts gelegen aan Mooieweg 148 in Arnhem.

Meer informatie over Tandartspraktijk Thürkow in Arnhem

Tandartspraktijk Thürkow in Arnhem is geopend van maandag tot en met donderdag van 8.00 uur tot 17.00 uur. Op vrijdag is de praktijk gesloten en behandelingen vinden alleen op afspraak plaats. De tandarts, René Thürkow, heeft als passie om mensen te helpen met hun mondzorg en streeft naar een prettige en ontspannen sfeer in de praktijk. Persoonlijke zorg en aandacht staan centraal, waarbij hij de tijd neemt om naar het verhaal en de wensen van de patiënt te luisteren. Bij periodieke controles maakt hij foto's om eventuele problemen in het gebit te kunnen zien en bespreekt hij zijn bevindingen en mogelijke behandelingen. Hij biedt ook hulp aan mensen met angst voor de tandarts en moedigt ouders aan om hun kinderen zo jong mogelijk kennis te laten maken met goede mondzorg. René Thürkow is afgestudeerd aan de Radboud Universiteit in Nijmegen en heeft sinds 1998 zijn eigen praktijk in Arnhem.

Wil je weten wat Tandartspraktijk Thürkow verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Tandartspraktijk Thürkow of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Tandartspraktijk Thürkow? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Tandartspraktijk Thürkow het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar Tandartspraktijk Thürkow reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Tandartspraktijk Thürkow

Bezoekers bekeken ook