Tandartspraktijk Tamminga

Tandartspraktijk Tamminga is een Tandartspraktijk gelegen aan Wilhelminastraat 23 in Arnhem.

Meer informatie over Tandartspraktijk Tamminga in Arnhem

Bent u op zoek naar een goede tandarts in Arnhem? Kom dan eens langs bij tandartspraktijk Tamminga. Onze praktijk is sinds 2009 gevestigd op de Wilhelminastraat 23 in Arnhem. Wij hebben een deskundig team met onder andere een mondhygiëniste en een klinisch protheticus. Ons doel is om onze patiënten goed te leren kennen, zodat wij eventuele angsten en onzekerheden kunnen helpen verminderen. We willen ook dat kinderen al van jongs af aan gewend raken aan de tandarts en zien de tandarts als iemand die zij kunnen vertrouwen. U kunt contact met ons opnemen via het telefoonnummer 026-3515080 of het contactformulier op onze website invullen. Onze praktijk is gelegen in Arnhem noord nabij Oosterbeek en wij bieden alle reguliere tandheelkundige behandelingen aan, evenals gespecialiseerde cosmetische behandelingen.

Wil je weten wat Tandartspraktijk Tamminga verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Tandartspraktijk Tamminga of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Tandartspraktijk Tamminga? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Tandartspraktijk Tamminga het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar Tandartspraktijk Tamminga reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Tandartspraktijk Tamminga

Bezoekers bekeken ook