Tandartspraktijk Rijnzigt

Tandartspraktijk Rijnzigt is een Tandarts gelegen aan Klingelbeekseweg 134 in Arnhem.

Meer informatie over Tandartspraktijk Rijnzigt in Arnhem

Tandartspraktijk Rijnzigt is een tandartspraktijk in Arnhem die in 2009 werd geopend door Ben en Margreet Derksen, die al sinds 1980 eigen en verwezen patiënten behandelen. De praktijk is inmiddels uitgegroeid tot een multidisciplinair behandelteam met 4 tandartsen, een mondhygiëniste, twee preventieassistentes en een tandprotheticus. In 2018 nam Wiebe Derksen het over van zijn ouders en samen met zijn zus Bente en ouders runnen zij de praktijk als een familiebedrijf. De praktijk is gevestigd in een monumentale boerderij aan de Klingelbeekseweg 134, dicht bij de Rijn op de grens van Arnhem en Oosterbeek. Hoewel de buitenkant en de wachtkamer een klassieke uitstraling hebben, zijn de behandelkamers uitgerust met moderne technologie, zoals microscopen, mondscanners, een Cone Beam-CT scanner, een tandtechnisch laboratorium en een CAD/CAM installatie.

Wil je weten wat Tandartspraktijk Rijnzigt verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Tandartspraktijk Rijnzigt of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Tandartspraktijk Rijnzigt? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Tandartspraktijk Rijnzigt het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar Tandartspraktijk Rijnzigt reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Tandartspraktijk Rijnzigt

Bezoekers bekeken ook