Tandarts Smans

Tandarts Smans is een Tandarts gelegen aan Velperweg 31 in Arnhem.

Meer informatie over Tandarts Smans in Arnhem

Welkom op de site van de praktijk van tandarts Smans. In deze praktijk werkt een team van professionals, waaronder tandarts Geert Smans, praktijkmanager en assistente Lucia, assistente Ilona, mondhygiëniste Joanna en implantoloog Martien. De praktijk biedt algemene tandheelkundige behandelingen aan, evenals gespecialiseerde behandelingen op het gebied van cosmetische reconstructieve tandheelkunde en implantologie. Daarnaast kunt u bij de praktijk terecht voor preventieve behandelingen bij een van de mondhygiënisten of de preventieassistente. Bij implantologie behandelingen werken tandarts Smans en implantoloog Martien Sliedrecht samen. De praktijk maakt gebruik van een microscoop bij wortelkanaalbehandelingen, waardoor deze behandelingen beter kunnen worden uitgevoerd. Voor cosmetische behandelingen wordt naast kunsthars vulmateriaal ook veelvuldig gebruik gemaakt van porselein. Het team van mondhygiënisten en preventieassistenten helpt bij het gezond houden van het tandvlees en kaakbot. De praktijk hanteert de tarieven die door de overheid zijn opgelegd en laat de nota's verzorgen door Infomedics. Voor spoedgevallen kunt u contact opnemen met de avonddienst of weekenddienst. De openingstijden van de praktijk zijn op maandag t/m donderdag van 8:30 - 17:00 uur en op vrijdag van 8:30 - 12:00 uur.

Wil je weten wat Tandarts Smans verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Tandarts Smans of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Tandarts Smans? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Tandarts Smans het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar Tandarts Smans reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Tandarts Smans

Bezoekers bekeken ook