Take Care 4 beauty

Take Care 4 beauty is een Schoonheidssalon gelegen aan Hondsdrafstraat 33 in Arnhem.

Meer informatie over Take Care 4 beauty in Arnhem

Ilona is een ervaren schoonheidsspecialiste en pedicure. In 2010 is ze haar eigen praktijk gestart, genaamd Take Care 4 beauty. In 2013 heeft ze besloten om naast schoonheidsbehandelingen ook pedicurebehandelingen aan te bieden. In 2017 is ze parttime gaan werken als trainer bij het merk Medik8 en gebruikt ze deze producten in haar praktijk. Bij Take Care 4 beauty kun je terecht voor verschillende facials, waarbij de producten worden aangepast aan jouw huidtype. Daarnaast biedt ze ook losse behandelingen aan, zoals het epileren van wenkbrauwen of het harsen van het gezicht. Het is ook mogelijk om je benen, oksels, bikinilijn of rug te laten harsen. Naast schoonheidsbehandelingen biedt Ilona ook pedicurebehandelingen aan, waarbij je kunt kiezen voor een gehele behandeling of een deelbehandeling. De openingstijden zijn van maandag tot en met woensdag en donderdag van 10:00 tot 21:00 uur. Op dinsdag, vrijdag en in het weekend is de praktijk gesloten. Neem contact op met Ilona voor het beste advies en behandeling voor jouw huid.

Wil je weten wat Take Care 4 beauty verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Take Care 4 beauty of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Take Care 4 beauty? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Take Care 4 beauty het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar Take Care 4 beauty reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Take Care 4 beauty

Bezoekers bekeken ook