Tafeltennisvereniging Treffers

Tafeltennisvereniging Treffers is een Tafeltennisclub gelegen aan Boshovenstraat 6 in Arnhem.

Meer informatie over Tafeltennisvereniging Treffers in Arnhem

Op 14 en 15 oktober vonden er wedstrijden plaats als onderdeel van het programma op 21 en 22 oktober 2023. De resultaten van deze wedstrijden zijn bekend, net zoals de uitslagen van het programma op 7 oktober, 30 september, 23 september en 16 september. Ook is het programma voor 16 september 2023 bekend. Daarnaast is er nieuws over OBTK en het programma van deze week. Verder is er informatie over het begin van de trainingen en het testevent Game11 op woensdag 30 augustus. Tot slot kan men snel informatie vinden over de competitie.

Wil je weten wat Tafeltennisvereniging Treffers verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Tafeltennisvereniging Treffers of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Tafeltennisvereniging Treffers? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Tafeltennisvereniging Treffers het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar Tafeltennisvereniging Treffers reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Tafeltennisvereniging Treffers

Bezoekers bekeken ook