Tafeltennisvereniging TIAN

Tafeltennisvereniging TIAN is een Tafeltennisclub gelegen aan Witsenstraat 2 in Arnhem.

Meer informatie over Tafeltennisvereniging TIAN in Arnhem

Bij TIAN wordt tafeltennis gespeeld door zowel kinderen als volwassenen. In hun sportaccommodatie in de Witsenstraat (Arnhem Noord) wordt er getraind en recreatief en competitief gespeeld. Gedurende het hele jaar worden er verschillende toernooien georganiseerd en er is een eigen kantine voor spelers en bezoekers. Tafeltennis is een sport die een leven lang beoefend kan worden. Veel kinderen beginnen rond de leeftijd van 8 jaar en blijven vaak tot op hoge leeftijd spelen, zowel recreatief als competitief. Er worden trainingen gegeven door ervaren trainer Suzanne Dieker, waarin je de vaardigheden leert die je tot een goede speler maken, zoals serveren, terugslaan en controle. Voor volwassenen is er ook de mogelijkheid om zonder training te spelen, zowel enkel als dubbel. TIAN neemt deel aan de NTTB-competitie met jeugd- en volwassenenteams in de Gelre League. Competitiewedstrijden worden gespeeld in teams van drie spelers, zowel in hun eigen accommodatie als in andere steden en dorpen in de Gelre-regio (zoals Nijmegen, Wageningen, Renkum). Deze wedstrijden combineren de individuele sport van tafeltennis met het teamgevoel. Omdat teams meestal uit meer dan drie spelers bestaan, is het geen probleem als je niet altijd beschikbaar bent.

Wil je weten wat Tafeltennisvereniging TIAN verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Tafeltennisvereniging TIAN of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Tafeltennisvereniging TIAN? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Tafeltennisvereniging TIAN het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar Tafeltennisvereniging TIAN reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Tafeltennisvereniging TIAN

Bezoekers bekeken ook