Taco Mundo Arnhem

Taco Mundo Arnhem is een Mexicaans restaurant gelegen aan Looierstraat 11 in Arnhem.

Meer informatie over Taco Mundo Arnhem in Arnhem

Taco Mundo heeft een nieuw menu met verschillende gerechten. Er zijn nieuwe Mundo Menus en de rode uiringen zijn vervangen door Mexicaanse rode ui met een vleugje passievrucht. Er is een aanbieding voor Street Tacos & Chicken Pops en voor Nachos Mexicana & Enchilada. Daarnaast zijn er verschillende cocktails en alcoholvrij Mexicaans bier beschikbaar. Er is een ruime keuze aan Tacos, Street Tacos, Enchiladas, Burritos, Cheeseritos, Bowls, Quesadillas en Fiesta in a Box. Elk gerecht heeft verschillende varianten met vlees, vegetarisch of gegrilde kip. Er zijn ook verschillende toppings en sauzen beschikbaar. Bestel nu en geniet van een heerlijke Mexicaanse maaltijd!

Wil je weten wat Taco Mundo Arnhem verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Taco Mundo Arnhem of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Taco Mundo Arnhem? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Taco Mundo Arnhem het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar Taco Mundo Arnhem reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Taco Mundo Arnhem

Bezoekers bekeken ook