t Kappertje

t Kappertje is een Kapper gelegen aan Keizershof 15 in Arnhem.

Meer informatie over t Kappertje in Arnhem

Kapsalon 't Kappertje is een gezellige kapsalon in Arnhem-Zuid waar zowel jong als oud zich thuis voelt. Eigenaren Jacqueline en Chantal hebben veel ervaring en geven graag advies op maat. Ze werken met professionele producten en zorgen ervoor dat klanten tevreden de salon verlaten. Er is gratis WiFi en koffie of thee beschikbaar. Hoewel de salon op afspraak werkt, kunnen klanten ook altijd binnenlopen of bellen om te vragen of ze direct geholpen kunnen worden, tot een uur voor sluitingstijd. Je kunt meer informatie vinden op de Facebook-pagina van Kapsalon 't Kappertje in Arnhem.

Wil je weten wat t Kappertje verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van t Kappertje of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij t Kappertje? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je t Kappertje het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar t Kappertje reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. t Kappertje

Bezoekers bekeken ook