T-huis Arnhem

T-huis Arnhem is een Brasserie gelegen aan Laan van Presikhaaf 3 in Arnhem.

Meer informatie over T-huis Arnhem in Arnhem

Bij het T-Huis in Arnhem kunt u genieten van een heerlijke lunch binnen of op het terras. U kunt van tevoren reserveren via mail of telefoon. Het T-Huis is geopend van woensdag tot en met zondag, van 11.00 tot 17.00 uur. Het bijzondere gebouw wordt geëxploiteerd door zorgorganisatie Siza en is een sociale onderneming. Ze streven naar sociaal, biologisch en duurzaam ondernemen. Het T-Huis biedt ook ruimte voor familiereünies, bedrijfsborrels en high tea's op maat. Door de combinatie met de Stadsboerderij kunnen ook ouders en grootouders het T-Huis bezoeken met hun kinderen na een bezoek aan de boerderij. Daarnaast kunnen mensen met een arbeidshandicap in het T-Huis de fijne kneepjes van het horecavak leren en doorstromen naar een regulier horecabedrijf. Het adres van het T-Huis is Laan van Presikhaaf 36826 HA Arnhem en het telefoonnummer is 026-36 22 392.

Wil je weten wat T-huis Arnhem verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van T-huis Arnhem of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij T-huis Arnhem? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je T-huis Arnhem het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar T-huis Arnhem reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. T-huis Arnhem

Bezoekers bekeken ook