t Haarhuys Arnhem

t Haarhuys Arnhem is een Kapper gelegen aan Sint Gangulphusplein 30 in Arnhem.

Meer informatie over t Haarhuys Arnhem in Arnhem

Welkom bij 't Haarhuys! Op de website van 't Haarhuys kun je informatie vinden over de laatste haartrends, professioneel advies en gezelligheid. Het enthousiaste team van haarspecialisten staat altijd voor je klaar en wordt gezien als dé haarverwenners in de omgeving. Op de website kun je alvast een indruk krijgen van de sfeer en uitstraling van de salons. 't Haarhuys werkt met de verzorgingsproducten van Keune, die voor elk haartype en kapsel een passend product hebben. Daarnaast bieden ze ook speciale producten voor hoofdhuid- en haarproblemen. Keune staat voor elegantie, creativiteit en actuele haarmode. 't Haarhuys heeft verschillende locaties, waaronder een salon in Grave. De openingstijden van deze salon zijn op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag van 09.00 tot 17.30 uur, op zaterdag van 08.00 tot 14.30 uur en op maandag is de salon gesloten. Als je vragen hebt, kun je contact opnemen via het contactformulier op de website.

Wil je weten wat t Haarhuys Arnhem verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van t Haarhuys Arnhem of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij t Haarhuys Arnhem? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je t Haarhuys Arnhem het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar t Haarhuys Arnhem reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. t Haarhuys Arnhem

Bezoekers bekeken ook