Switi on tour

Switi on tour is een Restaurant gelegen aan Schuttersbergweg 26 in Arnhem.

Meer informatie over Switi on tour in Arnhem

Switi on tour is op dit moment gesloten en neemt geen bestellingen aan. Ze hebben een uitgebreid menu met verschillende categorieën. Onder de Surinaamse gerechten zijn er vegetarische opties, zoals nasi en bami met tempe en ei, en gerechten met vleesvervanging. Daarnaast hebben ze ook kipgerechten, zoals kip drumsticks, kippenbouten, hete kip en kip kerrie. Er zijn ook gerechten met rundvlees, zoals Surinaamse rundvlees en bakkeljauw. Roti gerechten zijn ook beschikbaar, met keuzes zoals vegetarische roti, roti met kip drumsticks en roti met kip kerrie. Ze hebben ook soepen, broodjes, snacks en dranken. Het restaurant is momenteel gesloten en het winkelmandje is niet beschikbaar.

Wil je weten wat Switi on tour verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Switi on tour of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Switi on tour? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Switi on tour het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar Switi on tour reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Switi on tour

Bezoekers bekeken ook