Swisspedicure

Swisspedicure is een Nagelstudio gelegen aan De Spade 10 in Arnhem.

Meer informatie over Swisspedicure in Arnhem

Ik ben Doreen Troostwijk, een gepassioneerde pedicure uit Zwitserland. Bij mij kunt u genieten van het Zwitserleven gevoel, waarbij ik veel aandacht, rust en precisie bied. Mijn pedicure behandelingen zijn intensief verzorgend en zeer ontspannend. Ik ben aangesloten bij ProVoet, de landelijke brancheorganisatie voor pedicures, die de belangen van ruim 13.000 leden behartigt. ProVoet staat voor kwaliteit en hygiëne, en de aangesloten pedicures zijn te herkennen aan het ProVoet-logo. Daarnaast bied ik ook wimperextensions aan, waarbij kleine haartjes met een speciale lijm op uw eigen wimpers worden geplakt. Mijn praktijk is gevestigd in Velp en Arnhem, waar ik samenwerk met Podoloog Edward Neijenhuis. Ik neem graag de tijd voor mijn klanten en werk zorgvuldig en hygiënisch, zodat u met verzorgde voeten en het 'Zwitser Leven' gevoel mijn praktijk verlaat. U kunt een afspraak maken door een appje te sturen naar 06-27431674.

Wil je weten wat Swisspedicure verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Swisspedicure of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Swisspedicure? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Swisspedicure het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar Swisspedicure reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Swisspedicure

Bezoekers bekeken ook