Swapfiets Arnhem

Swapfiets Arnhem is een Fietsenwinkel gelegen aan Vossenstraat 1A in Arnhem.

Meer informatie over Swapfiets Arnhem in Arnhem

Swapfiets biedt een fietsabonnement aan, waarbij je voor een vast bedrag per maand een fiets kunt huren. Er zijn verschillende soorten fietsen beschikbaar, zoals e-bikes en klassieke fietsen. Je kunt jouw stad kiezen en de fiets selecteren die het beste bij jou past. Vervolgens kun je ervoor kiezen om de fiets op te halen in een winkel of thuis te laten bezorgen. Als er iets mis is met de fiets, kun je contact opnemen via de app en wordt de fiets gerepareerd of omgeruild voor een nieuwe. Het abonnement heeft een minimale looptijd van 1 maand en er zijn flexibele en loyale memberships beschikbaar. Bij diefstal wordt er aangifte gedaan bij de politie en krijg je direct een nieuwe fiets. Swapfiets heeft als missie om steden leefbaarder te maken en biedt goede kwaliteit fietsen aan die duurzaam zijn.

Wil je weten wat Swapfiets Arnhem verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Swapfiets Arnhem of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Swapfiets Arnhem? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Swapfiets Arnhem het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar Swapfiets Arnhem reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Swapfiets Arnhem

Bezoekers bekeken ook