Sushi Koi Arnhem

Sushi Koi Arnhem is een Sushirestaurant gelegen aan Gele Rijders Plein 2 in Arnhem.

Meer informatie over Sushi Koi Arnhem in Arnhem

Koi is een sushi restaurantketen met locaties in Amersfoort, Arnhem, Utrecht en Tilburg. Het eerste restaurant werd geopend in 2008 in Tilburg door de gebroeders Chen en F. Lin, met als doel een trendy en betaalbaar restaurant neer te zetten. Door de jaren heen is het concept succesvol gebleken en hebben ze hun restaurants kunnen uitbreiden naar andere steden. Naast het dineren in het restaurant, bieden ze ook delivery en take away service aan, zodat je thuis kunt genieten van hun heerlijke sushi en grill gerechten. Je kunt je bestelling laten bezorgen of ophalen bij een van hun restaurants.

Wil je weten wat Sushi Koi Arnhem verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Sushi Koi Arnhem of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Sushi Koi Arnhem? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sushi Koi Arnhem het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar Sushi Koi Arnhem reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Sushi Koi Arnhem

Bezoekers bekeken ook