Sumo

Sumo is een Sushirestaurant gelegen aan Jansplein 52B in Arnhem.

Meer informatie over Sumo in Arnhem

In het hart van Arnhem bevindt zich het gezellige Jansplein, een populaire ontmoetingsplek omringd door historische gebouwen, winkelstraten en restaurants. Op dit plein bevindt zich het Aziatische restaurant SUMO, waar je kunt genieten van all-you-can-eat sushi en grillgerechten. Het restaurant biedt verschillende menu's aan, van sushi tot grillgerechten, en je kunt ook online bestellen en het afhalen of laten bezorgen. Daarnaast zijn er speciale acties, zoals gratis eten op je verjaardag en een kleurplaat voor kinderen. SUMO staat bekend om de Japanse keuken met verse en hoogwaardige ingrediënten, waarbij sushi een gezonde keuze is vanwege de omega 3-vetzuren, vitamines en mineralen. Het restaurant is onderdeel van een keten met vestigingen in verschillende steden, waaronder Amsterdam, Den Haag, Hilversum, Nijmegen en Rotterdam.

Wil je weten wat Sumo verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Sumo of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Sumo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sumo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar Sumo reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Sumo

Bezoekers bekeken ook