Studio57 Hair Experience

Studio57 Hair Experience is een Kapper gelegen aan Koningstraat 57 in Arnhem.

Meer informatie over Studio57 Hair Experience in Arnhem

In het centrum van Arnhem vind je sinds april 2017 een kapsalon genaamd Studio57. Deze kapsalon is gevestigd in een gezellig monumentaal pand en biedt verschillende behandelingen aan. Bij Studio57 staat de klant centraal en wordt er veel aandacht besteed aan het vinden van de perfecte coupe en kleur die bij het gezicht passen. Elke behandeling is inclusief een adviesgesprek, hoofdmassage, drankje en styling naar wens. De kapsalon werkt alleen met hoogwaardige, natuurlijke producten van Aveda. Je kunt online een afspraak maken en er zijn verschillende prijslijsten beschikbaar voor knippen en kleuren. Daarnaast biedt Studio57 ook kleuradvies aan. De openingstijden zijn op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag, en op zondag en maandag is de salon gesloten. Studio57 is te vinden op de Koningstraat 57 in Arnhem.

Wil je weten wat Studio57 Hair Experience verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Studio57 Hair Experience of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Studio57 Hair Experience? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Studio57 Hair Experience het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar Studio57 Hair Experience reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Studio57 Hair Experience

Bezoekers bekeken ook