Studio-Lolang

Studio-Lolang is een Kapper gelegen aan Klarendalseweg 456/457 in Arnhem.

Meer informatie over Studio-Lolang in Arnhem

Helaas is er momenteel een klantenstop voor nieuwe klanten bij STUDIO-LOLANG, een kapperszaak in Arnhem. Bestaande klanten kunnen nog steeds afspraken maken. De wachttijden zijn op dit moment 8 à 10 weken. Excuses hiervoor. Bij STUDIO-LOLANG kun je terecht voor knippen, kleuren en stylen van je haar. De kapper heeft veel ervaring met krullend haar en biedt ook een speciale Natural Curl Styling behandeling aan. Daarnaast geeft de kapper advies over kleuringen die geschikt zijn voor je haar en werkt met producten van REF Stockholm, die geen schadelijke toevoegingen bevatten en biologisch afbreekbaar zijn. STUDIO-LOLANG is opgericht door Germaine Lolang, die na 12 jaar bij Capelli Kappers Arnhem te hebben gewerkt, besloot om haar eigen kapperszaak te beginnen. De kapperszaak is gevestigd in het Modekwartier in de wijk Klarendal en staat bekend om de professionele service en gastvrijheid.

Wil je weten wat Studio-Lolang verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Studio-Lolang of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Studio-Lolang? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Studio-Lolang het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar Studio-Lolang reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Studio-Lolang

Bezoekers bekeken ook