Stone Grill House

Stone Grill House is een Bar & Grill gelegen aan Nieuwe Plein 26 in Arnhem.

Meer informatie over Stone Grill House in Arnhem

Bij Stone Grill kun je genieten van een gezonde en gezellige manier van koken, namelijk steengrillen. Door het vlees, vis en groenten te bakken op een steen van 400-450 graden, zonder het gebruik van boter of olie, ontdek je de pure smaak van het eten. Je kunt altijd op de bonnefooi komen, maar reserveren is ook mogelijk om zeker te zijn van een plek. Daarnaast accepteren ze verschillende dinerbonnen in het restaurant. Stone Grill House is een gezellig eetcafé en restaurant in Arnhem, vlakbij het Centraal Station en de Korenmarkt. Ze bieden heerlijke gerechten aan in een aantrekkelijke entourage en gezellige sfeer. Het restaurant is geopend van woensdag tot en met zondag en je kunt hen bezoeken op het Nieuwe Plein 26 in Arnhem.

Wil je weten wat Stone Grill House verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Stone Grill House of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Stone Grill House? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Stone Grill House het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar Stone Grill House reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Stone Grill House

Bezoekers bekeken ook