Stipt 2.0

Stipt 2.0 is een Communicatieadviesbureau gelegen aan Kienhout 19 in Arnhem.

Meer informatie over Stipt 2.0 in Arnhem

Ik ben een sociaal projectleider en communicatiespecialist genaamd Stipt2.0. U kunt mij inhuren voor verschillende projecten, zoals renovaties. Ik vind het geweldig om samen met bewoners te zitten en te ontdekken wat hun doelen zijn, evenals die van de verhuurder, en deze te vertalen naar het plan van de verhuurder. Ik heb kennis van energetische maatregelen en bouwkunde, waardoor ik in staat ben om de bewoners uit te leggen wat er precies gaat gebeuren en wat de gevolgen hiervan voor hen zullen zijn. Het mooie van dit werk is dat zowel de verhuurder als de bewoners profiteren van het resultaat. De bewoners krijgen een verbeterde woning op maat en de verhuurder draagt bij aan CO2-reductie en verlengt de levensduur van zijn woningen. Daarnaast kunt u mij ook inhuren voor het organiseren van zakelijke evenementen. Ik heb al vele congressen, bedrijfsfeesten, jubilea en festivals mogen organiseren. Het is voor mij een plezier om dit voor u te regelen. Daarnaast bied ik ook secretariële, administratieve en commerciële/communicatieondersteuning aan. Sommige opdrachtgevers huren mij voor langere periodes in, terwijl anderen gebruikmaken van mijn diensten tijdens piekbelasting of bij ziekte van de managementondersteuner.

Wil je weten wat Stipt 2.0 verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Stipt 2.0 of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Stipt 2.0? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Stipt 2.0 het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar Stipt 2.0 reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Stipt 2.0

Bezoekers bekeken ook