Stichting voor Sport, Integratie en Moestuin Immerloo

Stichting voor Sport, Integratie en Moestuin Immerloo is een Vereniging of organisatie gelegen aan Eimerssingel-Oost 266 in Arnhem.

Meer informatie over Stichting voor Sport, Integratie en Moestuin Immerloo in Arnhem

Stichting voor Sport, Integratie en Moestuin Immerloo is een multiculturele stichting die sinds 2011 activiteiten organiseert in de wijk Immerloo. Ze organiseren activiteiten op het gebied van sport, educatie en creativiteit. De activiteiten worden georganiseerd in het Huis voor de Wijk en in de nabijgelegen gymzaal. Het doel van de stichting is om alle bewoners van de wijken Immerloo, Duifje en Malburgen en omliggende wijken bij elkaar te brengen en zo de integratie en leefbaarheid te bevorderen. De activiteiten zijn gericht op zowel jongeren als ouderen en worden mede georganiseerd door de buurtbewoners zelf. De stichting organiseert ook verschillende sportactiviteiten, zoals voetbal, volleybal, fitness voor vrouwen en schaken. Daarnaast werken ze nauw samen met de moestuinvereniging om de integratie van de bewoners te bevorderen. Er worden ook activiteiten georganiseerd voor volwassenen, zoals taallessen, computerlessen, kooklessen en naailessen. Voor kinderen zijn er speciale taallessen, computerlessen, kooklessen en muzieklessen. Muziek is ook een belangrijk onderdeel van de stichting en ze werken samen met muzikanten van verschillende culturen. Tot slot werken ze samen met verschillende partners in de wijk en vluchtelingenorganisaties om deelnemers te werven en reclame te maken voor hun activiteiten.

Wil je weten wat Stichting voor Sport, Integratie en Moestuin Immerloo verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Stichting voor Sport, Integratie en Moestuin Immerloo of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Stichting voor Sport, Integratie en Moestuin Immerloo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Stichting voor Sport, Integratie en Moestuin Immerloo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar Stichting voor Sport, Integratie en Moestuin Immerloo reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Stichting voor Sport, Integratie en Moestuin Immerloo

Bezoekers bekeken ook