Stichting Topsport Gelderland

Stichting Topsport Gelderland is een Sportcomplex gelegen aan Kamer 2.13, Papendallaan 51 in Arnhem.

Meer informatie over Stichting Topsport Gelderland in Arnhem

Topsport Gelderland heeft tien nieuwe kennisclips gelanceerd om sporters optimaal voor te bereiden. Deze clips zijn beschikbaar voor sporters, trainers, ouders en organisaties die betrokken zijn bij de ontwikkeling van sporttalent. Daarnaast heeft Topsport Gelderland ook een app gelanceerd voor sporttalenten en worden er escaperooms en speurtochten georganiseerd voor Gelderse sporttalenten. Talents 2 Paris ondersteunt Gelderse sporters in hun ambitie om succesvol te zijn op de Olympische en Paralympische Spelen van 2024 in Parijs. Sporters en bedrijven beleven samen de reis naar Parijs en kunnen elkaar onderweg inspireren. Topsport Gelderland is ook aangesloten bij Sportief Groot Worden, een initiatief dat zich richt op het ontdekken en ontwikkelen van sporttalent in Gelderland. Topsport Gelderland werkt samen met partners om haar diensten aan talenten te kunnen leveren. Het is een initiatief van HAN Sport en Bewegen van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen, met ondersteuning van de Provincie Gelderland.

Wil je weten wat Stichting Topsport Gelderland verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Stichting Topsport Gelderland of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Stichting Topsport Gelderland? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Stichting Topsport Gelderland het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar Stichting Topsport Gelderland reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Stichting Topsport Gelderland

Bezoekers bekeken ook