Stichting Tophandbal Gelre

Stichting Tophandbal Gelre is een Handbalclub gelegen aan Papendallaan 9 in Arnhem.

Meer informatie over Stichting Tophandbal Gelre in Arnhem

Handbalschool Gelre is een handbalschool voor talenten van 9 tot 18 jaar. Gedurende het handbalseizoen trainen ongeveer 70 spelers en speelsters één of twee keer per week op Nationaal Sportcentrum Papendal en Sporthal De Panoven in Giesbeek. De zaaltrainingen zijn gericht op het verbeteren van individuele technieken, basistactiek, mentale en sociale vaardigheden, evenals de fysieke kwaliteiten zoals kracht, uithoudingsvermogen, coördinatie, snelheid en lenigheid. Er wordt ook aparte keeperstraining aangeboden. Het doel is om in elke groep minstens 2 keepers te hebben. Daarnaast sponsort Openpeople de handbaltalenten van Gelderland. Handbalschool Gelre zoekt ook trainers. Er is een informatiebijeenkomst gehouden voor ouders en er vindt in de zomervakantie een handbalzomerkamp plaats. De handbalschool regelt en verzorgt aanvullende trainingen voor handbaltalenten van 9 tot 18 jaar. De zaaltrainingen richten zich op techniek, tactiek, mentale en sociale vaardigheden, en fysieke kwaliteiten. Er worden ook toernooien en oefenwedstrijden gespeeld tegen topteams. Handbalschool Gelre is opgericht door Stichting Tophandbal Gelre en biedt trainingen aan talentvolle tieners.

Wil je weten wat Stichting Tophandbal Gelre verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Stichting Tophandbal Gelre of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Stichting Tophandbal Gelre? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Stichting Tophandbal Gelre het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar Stichting Tophandbal Gelre reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Stichting Tophandbal Gelre

Bezoekers bekeken ook