Stichting Sport & Zaken

Stichting Sport & Zaken is een Consultant gelegen aan Papendallaan 60 in Arnhem.

Meer informatie over Stichting Sport & Zaken in Arnhem

Het programma NL Onderneemt Vitaal! moedigt bedrijven en organisaties aan om te investeren in vitaliteit. Fitte werknemers zijn duurzaam inzetbaar en presteren beter. Stichting NL Onderneemt Maatschappelijk! organiseert projecten op het gebied van bewegen, gezonde leefstijl, ontspanning en preventie van alcohol en roken. Vitaal Bedrijf is een programma dat werkgevers helpt bij het implementeren van vitaliteit in hun bedrijf. Thuiswerken is topsport biedt praktische tips en activiteiten om thuiswerken gezond en efficiënt te maken. In juni 2022 vonden de European Company Sport Games plaats in Arnhem, waar ruim drieduizend bedrijfssporters aan deelnamen. NL Onderneemt Maatschappelijk! biedt ook programma's op maat voor bedrijven en organiseert de ECSG, een evenement dat vitaliteit op de werkvloer promoot.

Wil je weten wat Stichting Sport & Zaken verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Stichting Sport & Zaken of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Stichting Sport & Zaken? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Stichting Sport & Zaken het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar Stichting Sport & Zaken reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Stichting Sport & Zaken

Bezoekers bekeken ook