Stichting Omars Gym

Stichting Omars Gym is een Sportschool gelegen aan Akkerwindestraat 71 in Arnhem.

Meer informatie over Stichting Omars Gym in Arnhem

Bij Omar's Gym in Arnhem kun je kickboksen beoefenen in een professionele en vriendelijke omgeving. De sportschool biedt lessen op verschillende niveaus en aan verschillende groepen, met coaching van positieve coaches. Je kunt een gratis proefles volgen om te kijken of kickboksen iets voor jou is. Omar, de oprichter van de sportschool, heeft jarenlange ervaring en een indrukwekkend wedstrijdverleden. Of je nu wilt kickboksen als lichaamsbeweging, je vaardigheden wilt verbeteren of zelfs wilt deelnemen aan wedstrijden, Omar's Gym biedt de juiste training en begeleiding. Professionele trainers staan klaar om je te begeleiden en te motiveren tijdens elke trainingssessie.

Wil je weten wat Stichting Omars Gym verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Stichting Omars Gym of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Stichting Omars Gym? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Stichting Omars Gym het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar Stichting Omars Gym reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Stichting Omars Gym

Bezoekers bekeken ook