Stichting Gym&Turnen Arnhem

Stichting Gym&Turnen Arnhem is een Sportschool gelegen aan Meester J.M. de Kempenaersingel 56 in Arnhem.

Meer informatie over Stichting Gym&Turnen Arnhem in Arnhem

Stichting Gym&Turnen Arnhem is de grootste en leukste club van Arnhem en omstreken. Ze geloven in de kracht van gymnastiek als basis voor iedereen om goed te leren bewegen, gezond op te groeien en oud te worden. Ze bieden lessen aan in heel Arnhem en de gemeente Rheden, voor kinderen in de basisschoolleeftijd, volwassenen, ouderen en speciale doelgroepen. Ze werken ook samen met basisscholen voor naschoolse activiteiten. Een overzicht van alle activiteiten is te vinden op hun website en geïnteresseerden kunnen een gratis proefles volgen. Om deel te nemen, kan een machtigingsformulier worden gedownload en ingeleverd bij de lesgever. Voor vragen of opmerkingen kan er contact worden opgenomen met de Operationeel Manager Ellen Leidekker.

Wil je weten wat Stichting Gym&Turnen Arnhem verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Stichting Gym&Turnen Arnhem of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Stichting Gym&Turnen Arnhem? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Stichting Gym&Turnen Arnhem het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar Stichting Gym&Turnen Arnhem reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Stichting Gym&Turnen Arnhem

Bezoekers bekeken ook