STAN Arnhem

STAN Arnhem is een Restaurant gelegen aan Willemsplein 46 in Arnhem.

Meer informatie over STAN Arnhem in Arnhem

Bij Stan Restaurant kun je terecht voor een heerlijke High tea, High cocktail of Sunday brunch om iemand te verrassen, iets te vieren of gewoon gezellig bij te kletsen. Op vrijdag en zaterdag zorgen de relaxte vibes van de DJ's voor een weekendstemming. Stan is ook de perfecte locatie voor groepsdiners, verjaardagsfeesten, babyshowers en zakelijke evenementen. Ze zijn altijd op zoek naar nieuwe medewerkers voor de keuken, bediening en spoelkeuken, dus als je op zoek bent naar werk kun je bij hen terecht. De openingstijden variëren per locatie, maar over het algemeen zijn ze geopend van maandag tot en met woensdag tot 's avonds laat en op donderdag tot middernacht. Op vrijdag en zaterdag zijn ze open tot in de vroege uurtjes en op zondag sluiten ze iets vroeger. Je kunt Stan Restaurant vinden in Arnhem, Den Haag en Utrecht.

Wil je weten wat STAN Arnhem verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van STAN Arnhem of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij STAN Arnhem? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je STAN Arnhem het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar STAN Arnhem reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. STAN Arnhem

Bezoekers bekeken ook