Stadsvilla Sonsbeek

Stadsvilla Sonsbeek is een Restaurant gelegen aan Tellegenlaan 3 in Arnhem.

Meer informatie over Stadsvilla Sonsbeek in Arnhem

Bovenop de Hartjesberg in Park Sonsbeek staan Stadsvilla Sonsbeek en de Palatijn, beiden met terrassen die een prachtig uitzicht bieden over het park en de stad Arnhem. Deze locaties zijn ideaal voor groepsreserveringen zoals diners, zakelijke bijeenkomsten of feesten, en zijn officiële trouwlocaties van Gemeente Arnhem. Stadsvilla Sonsbeek biedt verschillende zalen en mogelijkheden voor evenementen en groepsreserveringen, van lunches en borrels tot uitgeserveerde diners. De Palatijn is een exclusieve locatie voor bijvoorbeeld borrels, barbecues, buffetten of feestavonden. Voor huwelijken zijn er ook speciale mogelijkheden, zoals buiten trouwen op het terras van de Palatijn of een intieme ceremonie in de Tuinkamer van de Stadsvilla. Reserveringen kunnen worden gemaakt voor groepen van minder dan 10 personen in het Grand Café. De contactgegevens en openingstijden zijn te vinden op de website.

Wil je weten wat Stadsvilla Sonsbeek verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Stadsvilla Sonsbeek of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Stadsvilla Sonsbeek? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Stadsvilla Sonsbeek het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar Stadsvilla Sonsbeek reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Stadsvilla Sonsbeek

Bezoekers bekeken ook