Squash Fitness Centre Arnhem

Squash Fitness Centre Arnhem is een Sportschool gelegen aan Alkmaarsingel 148 in Arnhem.

Meer informatie over Squash Fitness Centre Arnhem in Arnhem

Squash Fitness Arnhem heeft 11 squashbanen die zeven dagen per week gereserveerd kunnen worden. Zelfs als je geen lid bent, kun je telefonisch een baan reserveren. Daarnaast bieden ze professionele begeleiding voor verschillende doelen, zoals afvallen, spieropbouw en een betere conditie. Er zijn ook groepslessen beschikbaar gedurende de hele week, waar je zeker een les kunt vinden die bij jou past. Het fitnesscentrum is gevestigd aan de Alkmaarsingel 148 in Arnhem.

Wil je weten wat Squash Fitness Centre Arnhem verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Squash Fitness Centre Arnhem of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Squash Fitness Centre Arnhem? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Squash Fitness Centre Arnhem het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar Squash Fitness Centre Arnhem reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Squash Fitness Centre Arnhem

Bezoekers bekeken ook