Sportschool Ho Sin Sul

Sportschool Ho Sin Sul is een Sportschool gelegen aan Kronenburgsingel 515 in Arnhem.

Meer informatie over Sportschool Ho Sin Sul in Arnhem

Sportschool Ho Sin Sul biedt een veelzijdig programma aan voor jong en oud, inclusief traditionele gevechtsvormen en trainingen gericht op conditieverbetering. Op de website kun je ons aanbod bekijken. Daarnaast zijn er ook positieve ervaringen van mensen die de trainingen hebben gevolgd en de sportschool prijzen om de goede sfeer en professionele begeleiding. Er worden ook recente artikelen gedeeld, zoals het succesvolle "Fit like a Boss" programma waarbij de deelnemers niet alleen gewicht maar ook centimeters zijn verloren. Verder zijn er wereldkampioenen in Tang Soo Do en worden de openingstijden vermeld.

Wil je weten wat Sportschool Ho Sin Sul verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Sportschool Ho Sin Sul of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Sportschool Ho Sin Sul? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sportschool Ho Sin Sul het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar Sportschool Ho Sin Sul reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Sportschool Ho Sin Sul

Bezoekers bekeken ook