Sportsbar 't Huys

Sportsbar 't Huys is een Bar gelegen aan Korenmarkt 13 in Arnhem.

Meer informatie over Sportsbar 't Huys in Arnhem

Sportsbar 't Huys is een gezellige plek waar je kunt borrelen, sport kijken en feesten. Naast verschillende evenementen kun je elke dag van de week genieten van live sport op 7 grote schermen. Op maandag en dinsdag kun je gezellig borrelen en sport kijken onder het genot van speciaalbieren, wijnen, cocktails en borrelhappen. Op woensdag is er Karaoke Wednesday, waar je met draadloze microfoons kunt meezingen voor de 7 grote schermen. Op donderdag zijn alle cocktails maar €5,- en kun je genieten van een ruime selectie, waaronder de Pornstar Martini, Mojito en Long Island Ice Tea. Op vrijdag kun je het weekend vieren op het terras met een speciaalbiertje of cocktail en proeven van de heerlijke luxe borrelplank en nieuwe toevoeging, Nacho's. Op zaterdag komt alles wat 't Huys te bieden heeft samen, met borrel, sport, dansen, cocktails, eten en heerlijke deuntjes. En op zondag kun je alle sportwedstrijden live volgen op de grote schermen. Kortom, bij 't Huys is er voor ieder wat wils en is het de perfecte plek om te feesten.

Wil je weten wat Sportsbar 't Huys verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Sportsbar 't Huys of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Sportsbar 't Huys? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sportsbar 't Huys het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar Sportsbar 't Huys reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Sportsbar ’t Huys

Bezoekers bekeken ook