Sports & Health Rijnkade

Sports & Health Rijnkade is een Sportschool gelegen aan Rijnkade 14 in Arnhem.

Meer informatie over Sports & Health Rijnkade in Arnhem

Sports & Health Rijnkade is een fitnesscentrum dat zich richt op cardio fitness, personal training en revalidatie. Ze streven naar 100% persoonlijke begeleiding om maximaal resultaat te behalen. Het fitnesscentrum biedt een ongedwongen en persoonlijke aanpak en heeft bekwame trainers die kunnen helpen bij het behalen van fitnessdoelen. Naast fitnessadvies bieden ze ook voedingsadvies en leefstijladvies. Er zijn ook fysiotherapeuten beschikbaar met verschillende specialismen. Sports & Health Rijnkade biedt verschillende abonnementen aan, waaronder een abonnement met een opzegtermijn van drie maanden. Ze hebben ook personal trainers, fitnessinstructeurs en fysiotherapeuten die altijd aanwezig zijn om de beste begeleiding te bieden tijdens de trainingen. Het fitnesscentrum heeft ook een bedrijfsfitnessconcept waarbij bedrijven kunnen deelnemen. Tot slot bieden ze nieuws en updates over fitness en gezondheid.

Wil je weten wat Sports & Health Rijnkade verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Sports & Health Rijnkade of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Sports & Health Rijnkade? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sports & Health Rijnkade het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar Sports & Health Rijnkade reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Sports & Health Rijnkade

Bezoekers bekeken ook