Sporthal De Laar

Sporthal De Laar is een Sportcomplex gelegen aan Brabantweg 115 in Arnhem.

Meer informatie over Sporthal De Laar in Arnhem

Sporthal De Laar is een sportcomplex waar je kunt voetballen, badmintonnen en korfballen. Daarnaast zijn er ook een kinderopvang, buitenschoolse opvang en jeugdhonk aanwezig. Het dak van de sporthal is voorzien van zonnepanelen, waardoor het gebouw gebruik maakt van duurzame energie. Er is ook een tribune met zit- en staanplaatsen voor in totaal 500 mensen. Sporthal De Laar is zowel binnen als buiten een rookvrije sportaccommodatie. Als je deze sportaccommodatie wilt huren, kun je een aanvraag sturen naar info@sportbedrijfarnhem.nl of bellen naar 026 - 377 5757.

Wil je weten wat Sporthal De Laar verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Sporthal De Laar of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Sporthal De Laar? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sporthal De Laar het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar Sporthal De Laar reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Sporthal De Laar

Bezoekers bekeken ook