Sportgeneeskunde Arnhem Rijnstate SMC Papendal

Sportgeneeskunde Arnhem Rijnstate SMC Papendal is een Medische kliniek gelegen aan Poli Chirurgie / Orthopedie (route, Wagnerlaan 55 in Arnhem.

Meer informatie over Sportgeneeskunde Arnhem Rijnstate SMC Papendal in Arnhem

Het Sport Orthopedisch Centrum / Sportpoli van Ziekenhuis Rijnstate is gevestigd op de Wagnerlaan 55 in Arnhem. Op deze vestiging werken twee sportartsen, Laura Weerwag en Theo Schers, die gespecialiseerd zijn in sportgeneeskunde. Deze vestiging is onderdeel van Rijnstate Clinics en biedt verschillende diensten aan, zoals fysiotherapie, sportcardiologie en aanvullende begeleiding. Daarnaast is er een kenniscentrum aanwezig en kan er gebruik gemaakt worden van digitale zorg en oefenmaterialen. Het Sport Orthopedisch Centrum / Sportpoli werkt samen met andere vestigingen van SMCP, zoals in Apeldoorn, Nijmegen en Zevenaar. Voor de openingstijden van deze vestiging of het maken van een afspraak kan er contact opgenomen worden via 088 – 088 1300.

Wil je weten wat Sportgeneeskunde Arnhem Rijnstate SMC Papendal verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Sportgeneeskunde Arnhem Rijnstate SMC Papendal of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Sportgeneeskunde Arnhem Rijnstate SMC Papendal? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sportgeneeskunde Arnhem Rijnstate SMC Papendal het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar Sportgeneeskunde Arnhem Rijnstate SMC Papendal reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Sportgeneeskunde Arnhem Rijnstate SMC Papendal

Bezoekers bekeken ook