Sportcentrum Valkenhuizen

Sportcentrum Valkenhuizen is een Sportcomplex gelegen aan Beukenlaan 15 in Arnhem.

Meer informatie over Sportcentrum Valkenhuizen in Arnhem

Sportcentrum Valkenhuizen is een multifunctionele sport- en evenementenlocatie in Arnhem-Noord. Met een oppervlakte van 80.000 m2 biedt het centrum diverse faciliteiten, zoals een zwembad, sporthallen, padelbanen, een pumptrack, buitenfitness, vergaderruimtes en horeca. Het centrum organiseert regelmatig grote evenementen en (top)sporttoernooien. Daarnaast is het volledig gasloos en energiezuinig. Het sportcentrum is goed bereikbaar met de auto, fiets en het openbaar vervoer. Er is beperkte parkeergelegenheid aan de voorzijde van het centrum, maar er is een grote gratis parkeerplaats aan de achterzijde. Voor fietsers is er gratis fietsenstalling bij de ingang van het zwembad. Bussen vanaf station Arnhem Centraal stoppen nabij het sportcentrum. Voor het huren van ruimtes en faciliteiten kan er contact worden opgenomen met de klantenservice van Sportbedrijf Arnhem.

Wil je weten wat Sportcentrum Valkenhuizen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Sportcentrum Valkenhuizen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Sportcentrum Valkenhuizen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sportcentrum Valkenhuizen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar Sportcentrum Valkenhuizen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Sportcentrum Valkenhuizen

Bezoekers bekeken ook