Sportcentrum Indoor Action

Sportcentrum Indoor Action is een Sportschool gelegen aan Boekhorstenstraat 75 in Arnhem.

Meer informatie over Sportcentrum Indoor Action in Arnhem

Indoor Action in Arnhem is dé sportclub waar je terecht kunt voor verschillende sportactiviteiten. Ze bieden onder andere fitness, groepslessen en body & mind lessen aan. Het sportcentrum heeft een sportruimte van 4000m2 en er worden meer dan 165 groepslessen per week gegeven door 40+ instructeurs. Daarnaast is er ook een ontspanningsruimte van 250m2 aanwezig. Indoor Action is gevestigd aan de Boekhorstenstraat 75 in Arnhem en is te bereiken via telefoon en WhatsApp. Ze zijn geopend op verschillende dagen en hebben een actueel rooster beschikbaar. Daarnaast bieden ze ook extra diensten zoals kindertoezicht en fysiodonders. Voor meer informatie kun je contact opnemen of de voorwaarden en privacy bekijken op hun website.

Wil je weten wat Sportcentrum Indoor Action verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Sportcentrum Indoor Action of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Sportcentrum Indoor Action? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sportcentrum Indoor Action het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar Sportcentrum Indoor Action reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Sportcentrum Indoor Action

Bezoekers bekeken ook