Sportcentrum Elderveld Sportbedrijf Arnhem

Sportcentrum Elderveld Sportbedrijf Arnhem is een Sportcomplex gelegen aan Breezandpad 13 in Arnhem.

Meer informatie over Sportcentrum Elderveld Sportbedrijf Arnhem in Arnhem

Dit platform is bedoeld voor alle inwoners van Arnhem en wordt gefaciliteerd door Sportbedrijf Arnhem. Ze geloven dat sporten en bewegen voor iedereen plezier kan geven en een belangrijke rol kan spelen in het leven van mensen, zowel voor hun gezondheid als voor ontmoeting, ontspanning en werk. Het platform biedt verschillende activiteiten in de buurt, zoals wandelen met DoorLopen(d) Fit en een Kangoo Jumps® work-out voor beginners. Daarnaast is er een pumptrack instuifmiddag bij Valkenhuizen. Er wordt ook een populair blogbericht uitgelicht over iemand die dankzij sporten en gedragsverandering 30 kilo is afgevallen. Voor degenen die begeleiding willen bij het maken van gezonde leefstijlkeuzes, bieden de leefstijlcoaches hulp aan. Voor sport- en beweegaanbieders in Arnhem is er ook de mogelijkheid om hun aanbod onder de aandacht te brengen en activiteiten aan te melden op Sport in Arnhem. Tot slot wordt oncologiezwemmen genoemd als een manier om de conditie en het zelfvertrouwen te verbeteren tijdens het herstel van kanker en de behandeling ervan.

Wil je weten wat Sportcentrum Elderveld Sportbedrijf Arnhem verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Sportcentrum Elderveld Sportbedrijf Arnhem of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Sportcentrum Elderveld Sportbedrijf Arnhem? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sportcentrum Elderveld Sportbedrijf Arnhem het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar Sportcentrum Elderveld Sportbedrijf Arnhem reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Sportcentrum Elderveld Sportbedrijf Arnhem

Bezoekers bekeken ook