Sportbedrijf Arnhem

Sportbedrijf Arnhem is een Recreatiecentrum gelegen aan Beukenlaan 15 in Arnhem.

Meer informatie over Sportbedrijf Arnhem in Arnhem

Sportbedrijf Arnhem helpt mensen om een leven lang actief en gezond te blijven. Ze bieden sportieve oplossingen voor organisaties, zoals de Sportkaart, Vital Up en Sportbedrijf Arnhem Events. Daarnaast zijn ze ook betrokken bij het bevorderen van beweging en vitaliteit bij kinderen. Samen met twee andere basisscholen zijn ze dit jaar een pilot gestart waarbij kinderen in de buitenlucht kunnen gymen. Dit wordt geleid door Tom van Laar, een gymdocent van de Jozef Sartoschool in Arnhem. Bewegen in de buitenlucht is niet alleen goed voor de gezondheid, maar kinderen vinden het ook nog eens leuk om te doen. Voor meer informatie over het sportaanbod in Arnhem, het huren van een sportlocatie of andere vragen kan men terecht op het portal sportinarnhem.nl.

Wil je weten wat Sportbedrijf Arnhem verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Sportbedrijf Arnhem of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Sportbedrijf Arnhem? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sportbedrijf Arnhem het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar Sportbedrijf Arnhem reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Sportbedrijf Arnhem

Bezoekers bekeken ook