Speedsoccer Arnhem

Speedsoccer Arnhem is een Voetbalclub gelegen aan Beukenlaan 15 in Arnhem.

Meer informatie over Speedsoccer Arnhem in Arnhem

Speedsoccer Arnhem is een snelle variant van voetbal waarbij je 5 tegen 5 speelt met vrienden, collega's of familie. Je kunt een veld huren, deelnemen aan toernooien en competities. Het spel is dynamisch en non-stop, zonder lidmaatschap of verplichtingen. Er zijn ook activiteiten voor jongeren, studenten en volwassenen. Speedsoccer is ook geschikt voor kinderen en er komt binnenkort een speciale variant voor hen. De voordelen zijn onder andere veel balcontact, kleine teams, alles geregeld, een vaste locatie, veilig sporten en een ideale combinatie van sporten, ontspanning en gezelligheid. Je kunt Speedsoccer Arnhem volgen op sociale media en contact met hen opnemen via WhatsApp. In een blogbericht wordt vermeld dat voetbalvereniging VDZ de Topprestatiebadge Voeding 1 heeft ontvangen en dat Voetbalshop een partner is van Speedsoccer Arnhem. Er wordt ook aandacht besteed aan een campagne om kinderen en jongeren bewust te maken van het belang van het eten van groente en fruit.

Wil je weten wat Speedsoccer Arnhem verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Speedsoccer Arnhem of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Speedsoccer Arnhem? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Speedsoccer Arnhem het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar Speedsoccer Arnhem reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Speedsoccer Arnhem

Bezoekers bekeken ook