Soolancelot en Lancelot schermclub

Soolancelot en Lancelot schermclub is een Schermschool gelegen aan Olympus 25 in Arnhem.

Meer informatie over Soolancelot en Lancelot schermclub in Arnhem

Lancelot Schermclub is een schermclub waar plezier, ontwikkeling en ambitie samenkomen. Onder leiding van oud bondscoach Arvid Oostveen werken de coaches hard om een plezierige, veilige en inclusieve omgeving te creëren voor leerlingen van alle leeftijden. De club is de snelst groeiende schermclub in Nederland en de grootste club in Gelderland, mede doordat zij kinderen op scholen en in de club kennis laten maken met schermen. Het doel van de club is om levenslange ervaringen te creëren voor de leerlingen en hen te helpen beheersing te krijgen in de sport. Dit wordt bereikt door als team samen te werken en iedere dag een stap verder te streven. Zowel coaches als leerlingen streven er dagelijks naar om beter te worden en halen uit iedere training of wedstrijd iets om zich verder te ontwikkelen. Zelfs bij verliespartijen kan er winst geboekt worden, waarbij het niet gaat om wat er is gebeurd, maar wat je ermee doet.

Wil je weten wat Soolancelot en Lancelot schermclub verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Soolancelot en Lancelot schermclub of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Soolancelot en Lancelot schermclub? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Soolancelot en Lancelot schermclub het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar Soolancelot en Lancelot schermclub reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Soolancelot en Lancelot schermclub

Bezoekers bekeken ook